\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


♥banjir oh banjir♥

Photobucket
banjir datang melawat lagi .
eh banjir, nie aku nak cakap nie bhwa aku mmg ♥ dgn kehadiran hg.
hg tau x, sebab hg lar rumahh org2 suma rosakk..
aku x salahkan hg jugakk sebab kalo x panas lar bumi nie tapi sekali kau dtg tu jgnlah dok bawa wap2 air byk sgt.
tgk niewhh kan dh banjirr. ADOIII !

okayy, skunk aku nak cita pasal pagi tadii kat sekolahh,..
aceyy, aku pagi2 lagi dh siap awal hari niee, lepas2 siap pstu dlm 6.50 am aku pown kuar lar rumah nak p tunggu bas kan, selalunya bas tu my dlm pkul 7 tapi pagi tadii dy x myy.
aduss, so, ayahh aku lar kena hntaq aku pie kolahh..
wuuu, otw nk p kolahh dekat klinik gial tu ada simpng 3, dekat ayaq dh byk dh..
mpa nak tau x, tang tu lar ayah aku nak pederas moto, yang jadi mangsanya kain aku dgn kasut aku, mujur kena siket jaa.
okay, then ayah aku pun bawak lar moto slow tahap kura2 nak mampoihhh lakan, sampai2 dkt batas liku tukan, seriusly penduduk kt situ ckp ayaq dh dlm sikit, so moto x pyh lalu situu..
adehh, aku dh panik dh dlm hatii nie tajuit taley p kolah tapi lepas tu depa tu bgtaw boleh p kolah tapi kena ikut jalan kg sebelah tu.
ayah aku pown ikut larr, then tembus kot RPA. okayy, pagi tu sampailah aku kat sekolahh..

lepas2 sampai jaa,, terkedek-kedek aku cari kawan x jumpaa..
akhirnya cari punya cari , oh jumpa lah depa kat tepi tu katanya ada perhimpunan.
dari jauh nmpk lar syairah, nadia, ju wen, farisha ngn shuhadha'. p lar kt depaa.
aku tengok syairah dah tak pakai kasut dhh wktu tu, so aku pown meyesal larr dlm hati sorang2 sbb lupa nak bawa selipar lh kan..
tapi xpaa, nadia pown x bawak jugakkk..
then after assembly suma dah habehh, kitorang suma boley balikk awall..
waktu nak kol tu, aku ngn nadia dok was2 nak kol kt telekom awam sebab tepi tu masyallah ayaq dya teh aiss pure pekat punyaa..
errr, geli lar aku ngn nadia nie, pstu nmpk amir kt dlm persiaran budi, rasa2 dy nie mesty bawak phone kann, so ingat nak pau kedit dy sikit, tgk2 ada 30 sen jaa. hampehh btoi lar . ok, then aku mc8 lar mak akuu. lepas tuu, nadia jmpa abg dy and aku pown pnjm lar phone nadia kol mak akuuu..
setelah beberapa minit dan saat berlalu, sampai lar transporter akuuu...
waktu sampai kat batas liku tu kan, serius ayaq dalamm, then trpksa lar redahh kann, pshhhhhhh !!! (bunyi ayaq) kain aku habis basahh, kasut dgn masuk ayaqq. pstu, aku kata apa kt transporter aku, "alar, bukan selalu cmnie, apa salahnya sekali sekala kann". lepas tu dia gelakkk..

huuuuuuuuuuuuuuuh (bunyi tarik nafas). lega cerita dah habisss..
bye bye. kpd suma mgsa bnjir jgn risau nie suma cobaan drpd Allah utk menguji keimanan kitaa, jadi kita sbgai hmba-Nya yg taat , terima jelahh. 
BANYAK2-KAN BERDOA !
            

                                                                                                                                                                                                                                                                                Salam ♥ dripada norafifi 

Labels: