\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


BORED, BORING, BOSAN, ...

Photobucket
jwab salam tu nty dosaa plak. 
okay, hari nie aku dan rakan2 sekutu aku kat sekolah ponteng sek.. haha!
gelak mcm syok tapi harem x syokk. boring tahap gaban dok umahh niewhh..
dgn mak aku lagii dok #potpet# jaa, bak kata abg ipar aku, hot fm leteran pagii.. adoii, tension aku.. dah taw aku nie baru jaa habess pmr. bg lar peluang aku nak naikkan bil elektrik bulann niewhh.. kehkehkeh :P
nie takk! dy xtau yg dy dok buang tenaga jaa berleter kat akuu, mcm lar aku dgaq kann.. eish3, jhtnya akuu.. eihh xlahh, kalo dy ckp bnda yg baek, aku ikut larr, nie cakap pasal benda yg brcanggah dgn prinsip akuu..
haishh! taleyhh akuu,, tapi nak buat cana, sebgai ank aku kena gak ikut ckp dy..
okey lahh, x mo cakap pasal benda tu dahh..

hari nie aku on9 dri pagi smpai skrg, ce kira brpa jamm.. hehe'.
aku taley hidup rr tanpa fb niewhh, tatau pasaipa, kalo x bukak jaa, stg dy buad rasa RINDU semacamm, pdhal fb nie bknnya org ka aku nk rindu2 kannn.?!?

haa, hrtu aku p umah cegu rohana kann, pstu syairah ada lar snap gmbaq aku ngn shuhadha', omg, aku suka lar gmbaq tuu. and semlam kan aku exploitasi gmbaq tu dlm plbgai ilustrasi.. okay, scroll kt bwh lagi utk tgk pic dy.. 
caution/awas ! : jgn bosan plak  yer tgk pic yg sama jaa, mcm yg aku ckp tdi larhh, aku dah exploitasi pic tuu. jadi, PAHAM2 larh yerr.. :)
kalau paham, good girl/boy.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeng jeng jeng !















okay bye, actualyy hari nie aku tgh bosan jadii, aku buatkan hmpa suma bosan pulakk. haha# :-]
conclusion drpd suma nie ialah jgn bosan2 hiburkan hati anda yaa. :)

Labels: , ,