\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


Cerita Tengah Malamm

Assalamualaikumm...

nie nak cerita sikett ..
cerita dy mcm nie, semalamm aku ada comment dekat status se2org nie, dy kata "who among here live in malaysia?! i only knew few words, but i really need your help.."
haa. yg tu larh status dya.. then, aku jadi org first comment, aku "me!". setelah bbrpa ketika, dy inbox aku,

click utk lebih jelas

aku nie pun apa lagi, terus pi translate utk dy..
lepas aq translate kt dy tu kan, dy lgsung x bgi espond apa2 kat akuu.. aku mulai sangsii dahh..
then, aku bukak fb dya, rupo2nyaa dy in relationship with ANIS YOSOEB. 
cehh, penipuu ! mana ada org korea nama ANIS kan? 
adss ! < ayat MANIT. hehe'
nak kata aku marah x sangat, sebab salah aku jugak xpi tgk betul2 dy tu sapaa.. sebab dh status dy cmtu, so aq ingat betul lahh kann..
so, the conclusion is JANGAN MUDAH PERCAYA APA2 PUN , SIASAT DULU SEBELUM PRCAYA, KALAU X SIASAT, NESCAYA ANDA AKAN TERPEDAYA.
betoi ka ayat aku tuu ? ahh ! bior larh.. 

weyhh weyy ! tadi kan ayah aku cakap yg aku akan temankan mak aku pergi KL jumpa tok aku sebab dya nak pergi ke TANAH SUCI MAKKAH bersama dgn .... ntah aku xtau nama dy apaa..
so, hari jumaat nie aku pi sana then isnin baru aku balekk.. hehe. isnin ngn jumaat aku PONTENG .:)
ok lahh dahh xtawu nak cakap pa dahh. ! bye, aku berambosh duloo :-] semoga berbahagia <3