\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


.................................

Photobucket
hai semuaa ! suara macam happy jea ken ? tapi actually x pun..
aku tengah pikir tntg something, ahh ! korang xpayah tahu larh..
okayy, actually kemaren pergi c-mart kt changloon tu, dok kat rumah nie muka dh eksaited tapi bila pergy sana , hampehh.. satu apapung x belii, just pergy cuci2 mata jea..
sokaylahh, asal aku puas pergi sana.. murah2 jugak lahh..
c-mart arau rasanya mahal lagiii..

tup tap tup tap , pejam celik pejam celik ! tahun depan pada 1.1.2012, genaplah umur aku 16 tahunn yee.
sekarang nie aku rasa mcm kemaren aku baru lahir, skrg dh nk form 4.. sekejap jea masa berlaluu..
haa, ken tahun depan form 4, course pulakk memeningkan kepalaa akuu.. nak pilih apa either sc, acount or it ? sesiapa yg ada ekspiriens pasal semua nie, share lahh sikit kt shoutmix ke ataupun comment trois jea kat bawah nie. ken senang . ? . 

hari jumaat lepas, kaka aku g kem kt pulau tuba, so i hope she will buy some oleh-oleh fer me.
kalau dy xbeli, siapp dya tauu ! aku rejam dy dlm mgkuk tandass. huish ! adek yg kejamm, heh. mmg aku kejamm.. err ! xdalah, xkn aku nk buat cmtuu, hati aku masih suci bersih lagi tau takk ? selalu aku letak cloroc.. haha !

okaylahh kawan2, sbnrnya kemaren aku ada lahh ambek gmbr dlm keta wktu nk pergy c-mart tuh, tapi xnak tunjok ahh, MALUU !
well, pompuan kenalahh maluu sikett3 kenn3??

BYE . I HAVE NOTHING TO SAY FER NIO :')

Labels: