\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


one day in Penang

Photobucket
Kemarin aku ikot mak aku pergi mjlis prkhwnan anak lelaki kwn dy kt penang, okay.. pkul 7.30 cmtu aku brtolak drip Prlis. dlm pkul 9.30 kitorg smpi Penang.. duk sat kt homestay then 10 am jalan 20 lgkh smpi msjid. kt situ ada mjlis akad nikahh, selps ja sah jdi suami isteri, 11.30 blek homestay balekk... Mak pngntn aka kwn mk aku ckp dlm pkul 1 boleh pergy kenduri pngntn pompuan troiss. kay, aku sbr mnggu.. tgok2, 2.30 bwu p kndrik.. err -.- grm akuu, dh larr boringg gilaxx dok situu, tggu 3 jam baru ley g mam.. wktu nk pegi umah pngntn tu kenn, aku jadi pemegang hntran. best weyy, smpi2 je, aku dh nmpk prkataan NIKON, heheh.. paham2 jelahh ehh..Lepas serah sumanyaa, eating timeeee... nie lah masa yg aku tgguu. Laporr gilooss tggu 3jam bwu ley mkn.. Aku pun mlyanlah perut aku nehh, mkn bebanyakk.. Fuhh ! Alhamdullillah, kenyanggg.. Lepas ja mkn, diorg suro naek umah , pngntn pung naek gakk.. Well, mesty lah diorg nk g snapping kt pelaminnn kenn ? 
Haa, cerita pasal snapping ngn pelaminnn, haishh ! aku maluu doeh kemaren sebabnya photographer tu tanya sapa nk ambekk gamboos dgn pngntn, aku xpegi ahh.. aku kanak2 g. keh3, perasennye akuu ! okay, fine, lepas ja org yg nk ambek gamboss tu pergy duduk tepi pengantin nk snapp pic , tetiba column x cukop, cari sorang lagii..
2, 3 saat lepas tu, aku dgr Kak Liza pnggil nama aku dy kata "mehh Fifi duk sini".. ALAMOKK ! maluu wehh ! then photographer tu pulokk pi smbung pnggil nama aku dok "fifi" "fifi" .. aku pine, aku trpksa akur.. waktu tu aku baru ambek kerpek nak suap dlm mulot dh kena seruu.. heh =.=  aku pun bgun dgn muka cover maluu, pgi duduk.. 
okayy, dy suro wat free style pulokk. heh, menguji betollahh. aku pun buatla gaya anak2 muda zmn skrg, apa lagi kalo buken "peace" dgn senyum tiga sukuu.. (bkn senyum gila tapii senyum mcm xnak senyumm, paham2 jelahh) .. beress ja smua, kitowg balekk homestayy rehat2 sana jap.. pkul 6.30 pm brtolak balekk Perliss.. smpi dlm pkul 8 lebih2 jam tu lahh..


K ahh , BOY ;-) 

much love, Miss196