\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


back two sechool -.-

Photobucket

          Sedar tak sedar esok dah kena daftar sekolah untuk sesi 2012. Tahun nie aku sudah secara rasminya menjadi budak form 4. Cabaran hidup pun akan semakin mencabar. Tambah-tambah kalau waktu exam, mesti lagi susah. Tetiba malam nie aku terasa excited pulak. Ntah kenapa, macam best jea pergi sekolah besok. Kalau nak tahu best ke tak, kita tengok lah esok. Segala kerinduan terhadap kawan-kawan akan terubat dan minggu orientasi untuk Form 4 student pun bermula. Harap-harap seronok la, kalau boring mesti tak best. Jawabnya mata tu asyik nak pejam jea. 

          In case excited untuk besok, tadi awal-awal lagi dah iron baju, tudung dan kain semualah. Beg sekolah pun ringan je, tak kena bawa buku banyak-banyak pun. Tapi untuk 5 hari jelah, hari yang lain-lainnya berat tak terhingga lah. Selepas nie, blog nie akan kembali berpuaka dan lapuk macam dulu. Biasala, kita kan tak popular macam korang, blog pung tak cantik. #hihi, budget ayat pasrah. xda owg nak kesian pun.

         Aku akan mendapat guru baru nanti, maksudnya guru-guru yang teach upper form la. Guru yang tak pernah ajar aku sebelom nie. Aku harap guru yang akan ajar untuk ADD MATH and MATH MODERN best ! Kalau tak best, nanti aku tak fokus la pulak. Maklumlahkan boring. Aku masih confused lagi. Tentang apa? Kalau nak tahu, bacalah post sebelum nie.

        Yesterday, aku ada tengok Inkigayo and korang tahu tak ada performance from Donghae ft Eunhyuk lagu Oppa Oppa. Best la lagu nie. I loikeee ;) Style diorang dance pun okayy.. Then, tgk pulak Star King. Waa3, ada pulak group paling popular di taiwan datang untuk fighting dengan Suju sebab Suju dah rampas kepopularan diorang di Taiwan. Best ! Group tu nama dia LollyPop F. Pandai menari semua group members dia. Awesome ar ! Bertarung punya bertarung, tup tup Eunhyuk masuk ! Dia menari tarian Michael Jackson, wow, memang jadilah dia buat. Especially part moonwalk tu. Perghhh ! Ooopss ! Suda lari topic ler pulok, hhehe --'

          Seem like besok i have to wake up early, so nak mintak diri duluu yeee. Nanti kalau ada waktu senggang, kita update lagi eihh. Lagipun kalau update bukannya ada orang nak baca pun. :(

BYE !

Labels: