\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


(:

Photobucket

olla ! hari nie aku tak ke sekolah.. hihi. nak tahu tak sebab apa? tak nak takpa ahh, *ceyh, buat ayat pasrah. okeng2.. kerana aku tidak berapa nak sihat sikitt, bebatuk +-, selesema n agak demam.. that's why laa..
dah berapa hari tidakku hapdet blog nie, dah berSARANG tebuan.. eish3! 
actually dua hari lepas, aku g UniMAP utk PROGRAM JALINAN MESRA PERMUAFAKATAN SEKOLAH KLUSTER KECEMERLANGAN DENGAN INSTITUT PENGAJIAN TINGGI (SKK-IPTA) UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS (UniMAP)..
penDEK tak tajuk program tu ? tapi best jugak arr.. aku dapat kawan baru.. in this program just two school je yang ada, iaitu SMKDSA n SM TEKNIK ALOR SETAR.. sekolah diorang suma yang datang situ all form 5. n secara x sengaja itulah sekolah yang mongKHUL pindah.. tapi dia tak datang sebab dia kan baru lagipun dia form 4..
program di U tu cuma a couple day je. aku kan dapat kawan baru, nama dia NUR SYAZWANI BT ROSTAM. aku suka kawan dengan dia. baik, rajin, pandai melukis and talented lah, x mcm aku ;( memangnya aku macam mana ? macam tula.. macam mana g.? kami ber2 juga telah bertukar lukisan.. sebagai kenangan gitu.. n aku jugak kenal dgn aisyah, anis, shazwani (org lain), dan fatin, and ramai lagi. aku x ingat nama diorang..

i gtg now, so boboiboY. chill. cheers. Peace ^!^

Labels: ,