\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


sekolah (:

Photobucket

heyy hooo !!! *yelling*
bunyi mcm best je kan ? o.O \
actually x pun, tapi best sikit da larr *keling dah aku ckp*
kkk, tapo2.. yg x bestnya adalah bila setiap hari aku ke sekolah tak pernah beg sekolah aku tu rasa ringan dan selesa utk dibawa .. beratnya tak terberat.. hm, mcm mna tu ?
serius aku cakap. kalo hri jumaat jgn tanya la, comfem2 la ringan. 
skrg kalo ada org tanya aku antra KIMIA, BIO, FIZIK aku suka yg mana ?
aku akan jawab kimia dulu, then bru fizik n last bio. tiktahu la knp.. whatever la~
tak kisah, asalkan nanti exam aku boleh dapat A+. although it's hard but I'll try to get it.

#itisnotimpossible. right ?

my words are all correct. i think. tapi lately, aku rasa mcm aku dah TER rasa sesuatu yg agak mustahil utk aku dpt. 
nak tahu apa ? hm *thinking*
hehehehe.. no ! no ! rahsieeeee... aku sorang je boleh tau...
kkk, xnak la ckp pasal tu.. lepas ni jumpa aku jgn dok tanya apadia naa.. mmg aku xkan ckp.

kay tadi ada kelas tamb utk fizik. agak selesa sebab kmy suma dok kt bilik sebelah bilik kaunseling tu.. nty bdk2 form 3 myb la akan msok ctu gak kalo dpt result exam elok. aku rasa dy tgk result trial kot sbb cegu nk target siap2 sapa yg disasarkan utk dpt 8A.. 
harap2 drpd 40 thun lepas akan jadi 50 n above pada tahun ni. AMIN ...
n bolehla naikkan ranking tok sheh. dok asyek no. 3 ja. bila nak naik pun tiktahu.. 

during this week jugak aku dpt kawan baru.
nama dia nur syafiqah bt kamarudin.
haha.. a'in dok perasan org dok pnggil dia. haha
tapi best jugak sbb dy dtg dri kuantan pahang. agak jauh dri sini :3

anywey, BEST la dok kelas 4 SC 1. semua org best. tambah2 kalo sembang dgn a'in n bedahBROWN. 
n subjek yg paling best setakat ni ialah PENDIDIKAN ISLAM.
ya allah! ustzah liyana lawak sgt, dok asyek gelak je dlm kelas dy. sebab tula best :)

k la nak pegi try melelapkan mata utk tidur. kbye readers. nite n sweet dreams