\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


exammmm

Photobucket
jawab salam tuu yeee :)

okay, nie nak cerita pasal exam yg bru je start rinie.

k, mcm biasa la subjek first ialah BM. seriously, aku mmg no idea bila nak krngn bhn rnsgn tu. well, who cares ?

ada ? tadok kenn... kiranya aku main tulehhh je apa yg trlintas kt kepala otak aku nie. pling kurang pun aku hrp aku dpt 20/30 pun jadila utk section tu.

kalau krang dprd tu, mmg fhm la kn. tu mknanya krngn aku mmg terokk aaa (:

tapi, selalunya BM takda prob sgt dgn aku. then, lepas suma tu REHAT pulakkk. 

terpaksa turun 80 anak tangga utk ke kantinn. tup2, pergi kantin bercambah org dok snappp sana snap sini dgn nurkhiriah n bebrpa org pelakon lainn.. 

eh! mesti krg terkejut kan ? nurkhiriah di tok sheh ? apa nie ? aku tipu keww ?

takkk.. mana ada aku tipu. betul laaa, dah 3 hari dorang shooting kt sekolah akuu. n kenapa la aku exam hari nieee wee ?? tahu tak pagi tadi dorang shooting kt tapak assembly dan semua peljr yg nak exam sila balik kelasss..

adoiii, bad for me ! haha.. pdn muka aku, gedebushhhh !! kena penumbok sedaihhh. tetiba ja. kkkk aku merepek, merapu n yg seangktn dgnnya.

actually hairi anak wayang pun ada gak, title cerita yg drg tgh shoot nie apa ntah. aku lupa dh, tadi je hay ckp. aaahh, biarr aaa, esok aku tnya laenn

tok sheh akan semakin popuLAR la lepaisss nie.. insyallah ;)

nurkhiriah make up dlm citer nie tebal kot wee, bdk sek pakai make up.. tak logik rr. tapi takpaa drg berlakon jepunn..

also SIR ZAHIR jadi principle, wuuu !!! pgi tdi dkt assembly tulaaa dy brlakon. kononnya marah student la kann.. plus minus mcm tu laa.. ntah r mana aku tahu, dgr ceta org je..

drpd pgi tadi 7.30 smpai 4.00 pm lebih2 bru selesai shooting drg utk hari nie..  semua org kt sek skunk semua tgh ckp pasal niee.. 

siapa tak gosip artis my sek wee... kay, agak "perak" sikit. lantak  aaaa, ada kacau org, takpun kann.. tapi bkn aku la yg "perak" tu.. aku just jeling2 cenggitu je.

okay, back to the title.. ingat exam exammmm.. after bm aku exammm SEJ pulakk. kay, sej mmg senang pung kann. yes, exam tadi tak susah sgt. ok laaa

aku hope sgt aku dpt A+. AMINN...

ok la, aku tengah busy sekarang nie business byk. *well* . sorry typo. kbyeee aaaahhhhh 

nurkhiriah smile kat aku :*

Labels: ,