\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah




holla ! Assalamualaikumm...kalau rasa xnak tmbh dosa, sila jwb cepattt.. hm hm hm, kenapa aku jadi cemni? xpyh lerr, tukar mood.. korang mesty xtahu kn.. oke, actually cenggini, skrg aku rasa mcm ada org tgh berckp2 tntg aku di blkg aku.. k, kalau aku ada bt salah, aku mntak maaf byk2.. tapi mslhnya aku sndri xtahu apa slah aku.. siapa org yg aku mksdkn tu biar lah rahsiaaaa.. sebab aku sendri pun x sure adakah mereka mereka yg berbuat mcm itu ?? hm entah.. konfius arrr.. dgn la skrg nie aku tgh pening kpla x thu benda apa yg dipromote dpn t.murizah isnin niee.. adoiii.. tapi takpaa,, aku pasti aku mesti BOLEH melakukannya..


aku rasa aku nak promote johnson's compact face powder laa. oke jugak tu. hm, okelah pilih yg niee.. huh ! leganyaaa :) i need to go as i have to go. blablabla, xda siapa nak tahu hang nk pi mana oiii.. kay3, bye


Labels: