\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


Mee



Assalamualaikummm :)

Good afternoon and I wish all of you have a good life and happy always. I know not all of you are happy right now, maybe you're sad or feel unhappy with your life or people around you. Just like me, now I'm still enjoying my life with my friends. Le exam just over last week and now I'm practicing for le MSSM. I'm playing "kakkong". It's fun. I like it. 

Hati tetiba terasa sunyi sangat. It just feel like I'm alone in this world. Just my feeling. -.- Well, aku tahu bukan semua orang suka aku and not all people dislike me. Itu lumrah hidup and no one can change that. Nama pun manusia. Maybe rambut je sama hitam. Em, itu dulu kot. But now, bukan semua org rambut hitam, ada pelbagai aneka warna. Kalau bukan Islam tu it's ok la, tapi kalau yg Islam tu dapat dosa free la weyy. Kalau nak cakap pasal tak tutup aurat tu sampai tahun depan pun tak habis, dah tahu dosa tapi buat jugak. Apa nak jadi dengan manusia zaman sekarang nie. Ada jugak yg bersikap hipokrit yaa ! Yes, hypocrite. Oh I hate it ! Wahai diriku dan sesiapa pun la, tolong jangan jadi hipokrit or munafik ya. Disgusting#

Hm, tadi sunyi sekarang boring. Ada beza ke antara boring dgn sunyi. Haa semalam is Teachers Day. Well, sekolah aku mestilah sambut kan, even mana2 sekolah pun mesti celebrate kan. Gimik dia not bad laa, best jugak. Whee ! Kakkong pun buat persembahan jugak taw. Crowded gila dlm dewan kemaren. After that ada sukaneka antara guru dgn pelajar, then time for the show. 10.45 masuk dewan and about 11 am lebih2 pun mulalaaa. Ticer Wan Norlita siap nyanyi lagu Ombak Rindu lagi dgn Cikgu Harzam. Terbaik la (Y) Lepas2 tu, datangla guru seni sekolah iaitu Cikgu Jailani. Wuu, jiwang karat ! Yg lawak tu waktu cikgu nyanyi part vocal tinggi. Kemain lagi mcm penyanyi betul. Habis persembahan habislah sesi persekolahan kelmarin, balik awalllll. Hoohoo, bestnya. 

Tak best Tak best ! Sebab sampai2 rumah je, habis satu badan basah kuyup. Adoiii, nasib baik tak demam. Best jugak tuu. Okaylah, Selamat Menyambut Hari Keputeraan Raja Perlis Yang Ke-69, If I'm not wrong. Bye, see u in the next moon. xD

DP Fbiee ! Support fer le Palestin yea :)

Labels: