\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


stress -.-


Assalamualaikum.. :)

Lamanya tak update blog usang nie. Dah hampir sebulan. Maklumlah takda benda yang nak dikongsikan dengan korang semua. Haaa, nie bukak pun sebab nak follow blog seseorang. Blog siapa ? Ada laa. Hm, tak penting pun orang tuu. Yeay, the game is almost over. Apa maksudnya ? Exam la apa lagi. Sangat2 susah yee soalan yang cikgu2 buat. Adoii, sakit otak ! Yang paling susah sekali setakat nie ialah Fizik, Bio, Kimia. Add math dok tunggu nak serang aku esokkkk ! Waduhh, takutnyaa ! Minggu nie takda apa sangat perkara menarik yang brlaku. Cantik tak gambar kat atas tuuuu? Cute kan ? Werrrr, boringnya baca entry nie. Okaylahh, bye! nak pergi buat latihan Add mAth kejappppppppppppppppppppp :* Sayang Add math. 

Labels: