\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


Hello =)

gyuwook--'
Assalamualaikum ! Semua sihat ? Kalau sihat bagus laar. Hm (: Aku tahu sesetgh tu myb sihat fizikal tapi hati pula tak sihat. Sila la pergi jumpa doctor pakar hati yeaa. Okay, aku cuma nak cakap kat sini yang aku sgt rindu yea dekat kwn2 sekolah rendah aku iaitu Syahiera, Asma, Syasya, Bariyah, Rahida and byk lagi. Em, btw Syasya tuition addmath sekali ngn aku at umah Cegu Bisma. Sorry la sebab kita x ckp sgt kt tuition. ;')

Hati aku kini dah rasa okay sikit, tapi masih tak berapa nk tenang sgt. Biasala aku kan. Okay bye semuaaaaaa. XD