\\L Lover
D'owner!

Hello, I'm le Miss196 @ Nora Fifiey. Just be yourself :')




Entries About Linkies Stuff


Taggie Board!


Credits!

Template: Miss Squirrel
Big Helped: Nurul Atiqah


NFF


//Assalamualaikum to all readers..

Fahami picture di atas ya ! K, dah faham ? Dah ? Great. Hm. Sometimes aku mmg x suka org kacau aku. Especially waktu aku tgh buat hw, tak kisah lar org tu besar ke kecik, kalau ganggu jugak, mmg kena marah FREE ngn aku. Well, aku mmg pemurah sbb x mntak duit... Em, aku rasa macam sekarang aku nie makin malas pun ada. Sebabnya homework malas nak buat. Aaarrhhh ! Sampai bila2 pun perasaan malas nie xkan hilang, aku rasa laarr.

Semalam anak buah aku datang umah ngn mama n abah dia. Huish! Nampaknya budak kecik tu makin pandai dah skrg. So, petang smlm mak aku pg T'ganu. Oh ya! Cerita bout T'ganu kan, aku tak tahu laar tahun nie tahun melawat T'ganu ke apa tetapi org2 di sekeliling aku asyik pegi T'ganu jea. Mcm haritu kawan aku pg T'ganu psl chess, pstu Kak ipar pg kursus at sana, then nie minggu dpn bdk sek aku nk pg t'ganu utk pertukaran budaya apatah. Tapi, aku x kesah pun dorang pergi sana sebab aku dah pegi dah. 

Below here is a picture about......, read it and think about it :)


No 3 and 5 is not me. Okay, I'm sure you will agree wit dis pic. ^^ Hello and Goodbye ~.~

Labels: ,